3 santcugatencs agafen experiència al Territorial de Calldetenes


  • Comparteix:

3 joves santcugatencs han participat a la Final territorial d'Escacs de Calldetenes amb l'objectiu d'agafar experiència de cara a futures competicions. El coordinador d'escacs de l'OMET, Jaume Rios, es mostra satisfet per l'actuació dels jugadors locals i es mostra convençut que en les dues proves que resten del Territorial els resultats milloraran.

Al final van ser 3 els santcugatencs que van prendre part a la primera de les tres proves de la Final Territorial de Calldetenes: Ferran Torres i Anna Torres, del Centre Obert, i Itziar Martos, del CEIP La Floresta. Tot i la poca experiència dels tres santcugatencs en competicions d'escacs, la seva actuació s'ha de qualificar de satisfactòria. El coordinador dels escacs de l'OMET, Jaume Rios, comenta els resultats obtinguts.

Jaume Rios

El Ferran Torres va guanyar una partida i en va perdre una altra; l'Anna Torres en va empatar una i en va perdre dos; i la Itziar Martos va perdre les tres. L'Itziar fa només dos mesos que pren part a classes d'escacs.


Cal afegir que a última hora, Sara Solache, del CEIP La Floresta, no va poder participar a la primera prova del Territorial per malaltia. A més a més, Blanca Rius, del Centre Obert, i Irene Macaya, del CE Mira-sol, van declinar l'assistència per coincidir la competició amb el Territorial que la federació organitzava a la Colònia Güell.

Manquen encara dues proves per finalitzar aquesta Final Territorial d'Escacs de Calldetenes. Seran els propers 10 i 17 de març. Jaume Rios està convençut que els resultats en aquestes dues proves milloraran.

Jaume Rios

Segurament milloraran els resultats. Per als nens i nenes de les seves edats, cada partida que juguen els hi serveix d'experiència


Els primers classificats en aquesta Final Territorial es classificaran per la Final Nacional. És evident que la falta d'experiència dels joves santcugatencs fa que les possibilitats de jugar el Nacional siguin gairebé nules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.