Subcampions de Copa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club d'Escacs Sant Cugat ha aconseguit el subcampionat a la Copa Catalana 2011 en categoria preferent, disputada aquest cap de setmana a Girona. El club santcugatenc es prepara ara ja per l'inici del Campionat de Catalunya, que comencen aquest cap de setmana amb la visita del Maragall.

Els santcugatencs han tornat de Girona amb la segona posició de la Copa Catalana, que finalment s'ha endut les Franqueses. El Club d'Escacs Sant Cugat hi ha participat amb els jugadors Juan Romero, Jaume Rios, Christian Barceló, Santi González i Alfonso Ruiz, que han aconseguit 20,5 punts, un menys que els campions i mig més que els tercers, el Martorell.

El secretari i tresorer del Club d'Escacs Sant Cugat, Manel Andrés, qualifica d'èxit el resultat i destaca el bon estat del club.

Manel Andrés

Aquest any arranquem en positiu. A pesar dels problemes que hem tingut amb La Unió, ens estem refent.



Aquest diumenge, l'entitat santcugatenca comença la temporada regular amb l'inici del Campionat de Catalunya, que inauguraran a casa contra el Maragall. El Club Escacs Sant Cugat està al grup 2 de Preferent Catalana i l'objectiu és aconseguir l'ascens a Segona Divisió Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.