No va poder estar al podi


  • Comparteix:

Lluny dels seus objectius, el santcugatenc Guillem Fernández acaba 9è en el campionat d'Espanya sub-18 d'escalada de dificultat celebrat a Sevilla. Tot i la desfeta, l'escalador ja pensa en les següents competicions a nivell català i estatal.

No va ser una qüestió de forma física. De fet, el santcugatenc assegura que es troba més fort que mai. Els problemes van sorgir amb el rocòdrom de la prova, massa petit pel gust de tots els escaladors, fet que va provocar que els participants de la categoria absoluta finalment sortissin a competir amenaçats per sanció. Guillem Fernández expressava la seva decepció.

Guillem Fernández

La prova no va estar a l'alçada d'un Campionat d'Espanya. No estic content pel resultat però ara toca pensar en una altra cosa.


Tots els escaladors van caure en el mateix pas de la prova i es va decidir que passaven a la final aquells que havien tocat almenys la pressa següent. No va ser el cas del santcugatenc, que ara espera amb ambició la lluita per la Copa Catalana aquest mes a Sabadell, i l'última prova de la Copa d'Espanya a Madrid al novembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.