Els millors escaladors, al rocòdrom Josep Barberà


  • Comparteix:

Cartell promocional de la prova

Cartell promocional de la prova

Ester Raventós i Guillem Fernández, en categoria absoluta, Sergi Pujol, en promoció, i Sergi Lambea, en infantil, seran els representants santcugatencs a la darrera prova de la Copa Catalana de dificultat. El rocòdrom Josep Barberà acull dissabte aquesta competició.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) torna a organitzar una altra gran prova d'escalada. El rocòdrom Josep Barberà serà l'escenari de la tercera i última prova de la Copa Catalana de dificultat. Aquest dissabte es disputarà la competició amb la fase prèvia al matí i la final a partir de les cinc de la tarda. Ester Raventós i Guillem Fernández, en categoria absoluta, són els grans dominadors locals. Sergi Pujol, en promoció, i Sergi Lambea, en infantil, debutaran en aquesta competició. El responsable del rocòdrom i de l'escola de muntanya del club, Quim Hernández, es mostra satisfet amb la prova que acollirà l'entitat santcugatenca.

Quim Hernández

Estem satisfets amb aquesta prova que organitza el Muntanyenc.








Elena Alemán i Carlos Catani són els actuals líders de la competició. El rocòdrom Josep Barberà decidirà els nous campions de la Copa Catalana de dificultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.