Martín fa doblet en imposar-se a l'Estatal d'escalada de dificultat


  • Comparteix:

Imatge del podi final

Imatge del podi final

L'escaladora del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) Berta Martín ha guanyat el Campionat d'Espanya de dificultat aquest cap de setmana a Gijón i aconsegueix el doblet després d'imposar-se a la Copa d'Espanya. Amb aquest triomf aconsegueix l'últim trofeu que li faltava al seu extens palmarès.

La santcugatenca ha estat campiona estatal de bloc en cinc ocasions i dues vegades guanyadora de la Copa d'Espanya de dificultat. Ara, hi afegeix el Campionat d'Espanya de dificultat, un trofeu que se li ha resistit des de 2005. Des d'aleshores, havia aconseguit una tercera posició i dues segones. En aquesta edició ha superat Teresa Troya, segona, i Andrea Cartas, tercera, en una final molt disputada i emocionant.

L'altra escaladora santcugatenca que hi ha participat, Esther Raventós, ha finalitzat en sisena posició en la categoria sub-18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.