Roig i Padín fan podi al català d'escalada de dificultat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els escaladors del Club Muntanyenc Sant Cugat Meye Roig i Simón Padín han fet podi al campionat de Catalunya d'escalada de dificultat. Roig ha guanyat la categoria de veteranes i Padín ha aconseguit la segona plaça a la categoria sub 15.

La secció d'escalada del Club Muntanyenc Sant Cugat continua en bona forma. La darrera actuació al campionat de Catalunya d'escalada de dificultat demostra el bon treball que es fa des del club santcugatenc. La millor actuació és la de Meye Roig amb el campionat de veteranes, tot i una lesió al dit. L'altre resultat destacat és el de Simón Padín amb la segona posició en categoria sub 15. Els escaladors santcugatencs posen el punt i final a la temporada i ja esperen la propera cita, el 17 de setembre, que serà al rocòdrom Josep Barberà del Club Muntanyenc Sant Cugat amb la disputa de la darrera prova de la Copa Catalana de dificultat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.