Arriba la tercera trobada Multiesport

Aquest dissabte arriba la tercera trobada Multiesport dedicada a l'handbol

Esport Escolar

Publicat el 11/feb/10 per Jordi Foix

El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acollirà la tercera trobada del curs Multiesport, organitzada per l'OMET i dedicada a l'handbol, entre les deu del matí (10:00h) i les dotze del migdia (12:00h). Aquest acte tindrà lloc dissabte i està dirigit a nens i nenes de segon de primària. Els participants podran gaudir de diverses proves i competiran amb les seves escoles en una lligueta.

L'objectiu d'aquestes trobades Multiesport és que els participants comencin a endinsar-se en el món de la competició. Després de fer les dos primeres trobades, centrades en el bàsquet i el voleibol, arriba ara el torn de l'handbol. Els participants disputaran diverses activitats tècniques i una lligueta entre les diferents escoles presents. Els centres escolars que participaran en aquest acte seran els CEIP Collserola, Joan Maragall, La Floresta, l'Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallés, Gerbert d'Orlach, Catalunya, Turó de Can Mates, el Centre Obert, l'Escola Santa Isabel, i el Col·legi Pureza de María.

Tot i estar satisfet amb el funcionament dels cursos fins el moment, el coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Pau Romans, explica que en aquesta tercera trobada s'han marcat l'objectiu de incrementar el nombre de participants.

Pau Romans

Estem força contents. L'objectiu és augmentar la participació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Aquesta trobada Multiesport forma part del programa d'Esport en Edat Escolar, organitzat per l'OMET, i vol fomentar al llarg de tot el curs escolar el bàsquet, l'atletisme, el voleibol, l'handbol i el futbol sala.