Iniciant-se en l'atletisme


  • Comparteix:

Uns 125 nens i nenes practiquen l'atletisme en la 4a Jornada Multiesport per alumnes de segon de primària i el curs d'iniciació esportiva pels alumnes de P5 i primer de primària. El camp de rugbi de La Guinadera ha estat l'escenari on els participants han pogut conèixer els fonaments de l'atletisme practicant el salt de llargada, el salt d'alçada o les curses de relleus.

Des de les deu del matí fins a dos quarts de dotze, 56 nens i nenes de segon de primària han participat en aquesta nova Jornada Multiesport amb l'atletisme com a temàtica principal. Després del voleibol, el bàsquet i l'handbol, els nens i nenes de de les diferents escoles de la ciutat han mostrat tot el que han après aquests mesos. Durant una hora i mitja, els nombrosos familiars assistents a La Guinardera han pogut veure els salts, curses i llançaments dels nens i nenes que han participat en aquesta nova Jornada Multiesport.

A les dotze ha començat el curs d'iniciació esportiva pels 70 alumnes de P5 i primer de primària, que han fet els mateixos circuits que en la Jornada Multiesport. La coordinadora d'activitats puntuals de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, Elsa Artigas, explica en que ha consistit aquesta jornada.

Elsa Artigas

Hem intentat que vegin quins elements intervenen en l'atletisme i crec que ha anat força bé.



La propera Jornada Multiesport estarà dedicada al rugbi. Per la seva banda el nens i nenes participants en el curs d'Iniciació Esportiva faran una aventura al Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.