Arriba la 4a Aventura al Parc Central


Temes relacionats

Aventura i jocs tradicionals ( 6/jun/09)


  • Comparteix:

Imatges de la darrera edició d'Aventura al Parc Central

Imatges de la darrera edició d'Aventura al Parc Central

Els nens i nenes de P5 i primer de primària que estan adscrits al programa d'esport escolar de l'OMET tenen dissabte una nova edició de l'Aventura al Parc Central. Una cursa d'orientació, un circuit d'habilitats en bicicleta i una sèrie de jocs tradicionals són algunes de les activitats que es duran a terme al Parc Central.

Dotze són les escoles que participen del programa d'esport escolar de l'OMET: CEIP Collserola, CEIP Joan Maragall, CEIP La Floresta, CEIP L'Olivera, CEIP Pi d'en Xandri, CEIP Pins del Vallès, CEIP Gerbert d'Orlarch, CEIP Catalunya, CEIP Turó de Can Mates, CEIP Ciutat d'Alba, Escola Santa Isabel i Colegi Pureza de Maria.

En l'edició d'enguany, la quarta, els nens i nenes de P5 i primer de primària gaudiran de dos circuits amb activitats variades. En el primer, una cursa d'orientació i un circuit d'habilitats en bicicleta són les activitats principals. En el segon circuit, els jocs tradicionals són el centre de l'activitat.

La idea bàsica, com explica l'organitzadora de l'OMET, Elsa Artigas, és la de donar a conèixer activitats en contacte amb la naturalesa.

Elsa Artigas

La idea és que puguin conèixer alguns esports típics del medi natural.




L'any passat van participar 61 nens i nenes, xifra que aquest any esperen superar. La cita és dissabte de deu a dotze del matí al Parc Central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.