Santcugatencs a les Finals Nacionals Escolars


  • Comparteix:

Diversos santcugatencs en la Final Nacional de Natació

Diversos santcugatencs en la Final Nacional de Natació

Diversos santcugatencs estaran presents a les Finals Nacionals de tennis taula, gimnàstica rítmica i natació que es disputen aquest cap de setmana a diversos punts de Catalunya. L'escola Avenç, el Club Muntanyenc, l'escola Thau i el Club Natació Valldoreix són els representants santcugatencs en aquestes competicions.

Ulldecona serà l'escenari on es disputarà la Final Nacional de tennis taula per equips i els alevins de l'escola Avenç Enric Valdés i Gerard Martín hi seran els representants santcugatencs. Tots dos disputaran aquesta final diumenge, a la que arriben com a primers classificats en les rondes prèvies.

El mateix diumenge, a Girona tindrà lloc la Final Nacional de gimnàstica rítmica de conjunts, on el Club Muntanyenc Sant Cugat hi participa amb el conjunt aleví que arriba com a quart classificat.

També hi haurà representació santcugatenca a la Final Nacional de natació a Amposta. En aquesta competició la presència de esportistes locals és considerable, amb Sergi Olivella de l'escola Thau, en categoria aleví, i Gerard de la Cruz, Laia Gràcia i Charlotte Boillot, del Club Natació Valldoreix, en categoria infantil. El club valldoreixenc també participarà en la final de relleus infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.