Comença el programa d'Esport en Edat Escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la jornada Multiesport de voleibol

Imatge d'arxiu de la jornada Multiesport de voleibol

El programa Esport en Edat Escolar, organitzat per l'Ajuntament a través de l'OMET, dóna avui el tret de sortida. L'activitat s'inicia una setmana abans de l'habitual degut a l'avançament de l'inici del curs escolar. Aquest any el programa arriba a la seva 30a edició i l'OMET ha preparat un total de 17 propostes diferents.

El nombre de participants del programa d'Esport en Edat Escolar ha anat augmentant progressivament els darrers cursos, arribant als 2.350 de l'última edició. Les activitats, amb i sense competició, presenten una varietat d'esports d'equip i individuals.

El responsable del programa d'Esport en Edat Escolar, Jordi Moncusí, explica una de les novetats previstes per aquest any.

Jordi Moncusí

L'activitat Multiesport ha patit un canvi. L'atletisme passa a ser esport de competició.


Les altres activitats de competició són la gimnàstica rítmica, els escacs, el tennis taula, el bàsquet, l'handbol, el futbol sala i el voleibol.

Pel que fa a les activitats no competitives, dirigides a nens de dos a dotze anys, s'oferiran programes d'iniciació esportiva, psicomotricitat, multiesport, hip hop, bàdminton, pàdel, judo i ciclisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.