La jornada d'iniciació poliesportiva aplegarà una setantena d'escolars

El bàsquet serà un dels protagonistes d'aquesta jornada / Font: Teampartners

Esport Escolar

Publicat el 21/nov/12 per Pedro Miserachs

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) organitza aquest dissabte a partir de les onze del matí a les pistes de Sant Francesc la 5a jornada d'Iniciació Poliesportiva d'Equip, per a nens i nenes de P5 i primer de primària. La jornada comptarà amb una setantena de nens i vol servir perquè coneguin la pràctica esportiva des del punt de vista grupal.

El bàsquet, l'hoquei, el futbol i el voleibol són els esports que els alumnes de P5 i primer de primària practicaran. L'objectiu d'aquesta activitat és oferir-los una base esportiva, àmplia i genèrica a tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món esportiu, i en concret en l'esport d'equip.

En aquest cas seran les pistes de Sant Francesc on tindrà lloc l'activitat que està pensada per un màxim de 100 nens i nenes, tot i que s'espera una setantena. En total són 13 escoles participants, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Olivera, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Pureza de Maria, Santa Isabel, Turó de Can Mates i el Centre Obert.