Viaró, Joan Maragall i Europa els més guardonats al Cros Citutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Viaró, el Joan Maragall i l'Europa són les escoles que més premis han guanyat al cros Ciutat de Sant Cugat amb un total de dotze. Per categories, l'IES Pla i Farreras en juvenil, cadet, infantil i el Viaró en aleví i benjamí són els grans dominadors de la cursa.

Si fa uns dies comentàvem el rècord de participació històric a la setena edició del cros Ciutat de Sant Cugat, avui cal analitzar noves dades que ajuden a conèixer la participació de les escoles i també com s'han repartit els premis.
Pel que fa al nombre de guardons. Hi ha triple empat al capdamunt d'aquesta classificació: Viaró, Joan Maragall i Europa amb un total de dotze premis, seguits del Pureza de Maria i del Club Muntanyenc amb onze.
Si ens atenem a la participació, l'Avenç ha aportat un total de 153 atletes, seguit del Pi d'en Xandri amb 147.
Els grans dominadors per categories són el Viaró en aleví i benjamí i l'IES Pla i Farreras en juvenil, infantil i cadet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.