La festa de cloenda dels Jocs Esportius escolars, a punt


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià acollirà la festa de cloenda de l'edició vint-i-cinc dels Jocs Esportius en edat escolar. La festa serà el pròxim divendres i en ella es repartiran tots els premis de la categoria aleví a juvenil. A més a més, els nens i nenes que s'apropin podran participar en diferents activitats com inflables, esports rurals o esports adaptats entre d'altres.

Nova edició de la festa de cloenda dels Jocs Esportius en edat escolar. Aquesta se celebrarà el pròxim divendres 26 de maig a la plaça d'Octavià i voltants. En aquesta festa es lliuraran tots els premis de la categoria aleví a la juvenil i també les medalles i diplomes a la participació individual i col·lectiva. El regidor d'esports, Xavier Cortés, explica l'objectiu de la festa.

Xavier Cortés

Serà una gran festa i està destinada a tots els nens, tan als que han participat en els jocs escolars com els que no ho han fet.


Tots aquells nens i nenes que s'apropin a la plaça d'Octavià podran participar en diferents activitats: inflables, esports rurals, hípica, jocs de causa-efecte, entre d'altres. A més a més, i seguint la línia d'acostar l'esport per a disminuïts als ciutadans, els nens i nenes podran practicar esports adaptats com l'slàlom, la boccia o el goallball. Els actes començaran a les 17:30 hores i finalitzaran a les 21 hores. Abans d'acabar, però, tindrà lloc l'actuació del pallasso Marcel Gros amb l'espectacle Play-off.

L'ajuntament preveu una assistència d'uns 1.000 nens i nenes, entre centre públics, privats i concertats. De fet, Cortés espera que els clubs i les escoles incitin als nens i nenes a assitir a l'acte.


Xavier Cortés

Demanem a tots els clubs i les escoles que la seva canalla acudeixi a l'esdeveniment amb la roba dels seus respectius equips.



Per a l'organització de la jornada, l'Ajuntament ha destinat 11.000 euros per tal que no falti cap detall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.