Sant Cugat acull el campionat de Catalunya d'aeromodelisme


  • Comparteix:

El Club d'aeromoldelisme de Sant Cugat organitza durant tot el cap de setmana el campionat de Catalunya d'aeromodelisme amb helicòpters. Dissabte se celebren els entrenaments lliures i oficials i diumenge la competició, així com una exhibició d'acrobàcia artística, amb la participació, entre d'altres, del santcugatenc Joan Rumbau, campió d'Espanya de l'especialitat.

Coincidint amb la Festa Major, Sant Cugat acull el campionat de Catalunya d'aeromodelisme d'helicòpters, amb la participació dels millors especialistes. La competició es divideix en dues categories, la FAI i l'esport. A més del campionat català, se celebrara una altra final. La de l'Open Nacional, que serveix als competidors per classificar-se per a competicions internacionals. S'espera la participació d'aeromodelistes de gran nivell a la competició. De moment, però, la xifra de participació no està confirmada, ja que es vol mantenir en secret. Així ho explica Eladi Lozano, un dels organitzadors de la competició.

Eladi Lozano

La participació per demà la guarda el president com una sorpresa, però comptem amb sis dels pilots "top ten" d'Espanya

Després de les competicions oficials es realitzarà una exhibició amb avions i helicòpters. Aquesta exhibició comptarà amb un cartell de luxe ja que, entre d'altres, participaran els santcugatencs Joan Rumbau i Xavi Lozano. Rumbau és l'actual campió d'Espanya d'acrobàcia artística i Lozano el campió nacional en categoria B. Així doncs, l'espectacle està assegurat. Per això, Eladi Lozano anima a tothom a apropar-se al camp de vol de Can Graells.

Eladi Lozano

Convido a la gent perquè si venen podenveure un espectacle que no han vist mai a la vida

Amb la organització d'aquest campionat i les bones actuacions dels aeromodelistes santcugatencs es posa de manifest la bona salut que gaudeix aquesta disciplina a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.