Els criteris de subvenció podrien ser revisats


  • Comparteix:

Els criteris de subvenció es podrien modificar segons ha manifestat el regidor d'esporst, Xavier Cortés, després de la reunió de la coordinadora amb l'alcalde Lluís Recoder. Recoder es va voler interessar pels darrers problemes entre la plataforma i la regiduria d'esports en el darrer Consell Municipal de L'Esport.

Aquest dimarts ha estat bastant productiu per la coordinadora ja que a banda d'elegir nou president, la plataforma i més concretament Ramon Martos ha mantingut una reunió amb l'alcalde Lluís Recoder i el regidor d'esports, Xavier cortés.
Segons Martos la reunió ha servit perquè l'alcalde es comprometès a que les subvencions esportives pels clubs es paguessin al mes d'abril. Un fet positiu per l'esport local segons Martos.
Per la seva banda, el regidor d'esports, Xavier Cortés, ha destacat que la reunió ha servit perquè els criteris de subvenció es puguin revisar properament.
Lluís Recoder es va voler interessar pels darrers problemes entre la Regiduria d'Esports i la Coordinadora d'Entitats Esportives. Una reunió aparentment positiva per les dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.