Aprovat el projecte per implantar gespa artificial a Can Magí


  • Comparteix:

La junta de govern ha aprovat el projecte per implantar gespa artificial al camp municipal de futbol de Can Magí. El pressupost de la inversió és de prop de 536.000€ i ara s'ha de començar a licitar les obres.

Si fa uns mesos us explicàvem que l'Ajuntament ja disposava de la quantitat econòmica per implantar gespa artificial al camp municipal de futbol de Can Magí, ara ja podem afirmar de manera definitiva que el projecte serà una realitat ja que s'ha aprovat en junta de govern. La implantació de la gespa artificial era un compromís de l'alcalde. Lluís Recoder explica la necessitat existent d'implantar gespa artificial a Can Magí.

Lluís Recoder

Era necessària la gespa artificial a Can Magí


Aquest projecte era un compromís personal de l'alcalde i així ho va manifestar. A més Recoder ha aprofitat la binentesa per destacar la inversió que s'ha fet en infraestructures esportives.

Lluís Recoder

La inversió en instal·lacions esportives ha estat important en el nostre mandat


Ara cal conèixer quina empresa s'encarregarà de dur a terme les obres i també el període en el que la instal·lació estarà arrenjant-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.