Arriba la 5ª Cursa d'Orientació


  • Comparteix:

Una imatge de la cursa de l'any passat (Foto:Teampartners)

Una imatge de la cursa de l'any passat (Foto:Teampartners)

Diumenge al matí se celebra a Sant Cugat una nova edició de la Cursa d'Orientació Urbana de Sant Cugat. A partir de les 10 del matí, de manera individual o per parelles, els participants sortiran de la Plaça d'Octavià. La cursa, organitzada per l'OMET, té caràcter de final comarcal. Per tant, els guanyadors individuals es classificaran per la final nacional.

La cursa va adreçada a nens i nenes nascuts entre els anys 1998 i 1988 i té com a objectiu principal completar amb el menor temps possible un recorregut de fites urbanes d'interès històric i cultural interpretant un mapa que se'ls entrega a la sortida. Tot i que pot semblar complicat abans de la cursa, divendres, se celebrarà, davant de la Casa de Cultura, un entrenament previ per conèixer el funcionament de l'activitat. Un entrenament molt important ja que l'experiència en proves d'aquest tipus és important. Així ho ha explicat a Cugat.cat Agustí Castillo, responsable d'activitats puntuals de l'OMET.


Agustí Castillo

Hi ha gent que repeteix molts anys i que té un nivell elevat


De moment, les inscripcions van a un ritme més baix que altres anys ja que els dies de festa de la Setmana Santa han alentit el procés. L'any passat hi van participar 85 parelles i 27 individuals.
Els primers classificats individuals de cada categoria (des de benjamí fins a juvenil) es classificaran per la final nacional que tindrà lloc els dies 26 i 27 d'abril a Canet de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.