Alta participació en la 5º Cursa d'Orientació Urbana


  • Comparteix:

La 5ª edició de la Cursa d'Orientació Urbana supera totes les expectatives de participació. 278 nens i nenes des de benjamí a juvenil, disputen aquesta competició de caràcter comarcal celebrada pels voltants del monestir.

Participació massiva a la 5ª Cursa d'Orientació Urbana de Sant Cugat, en la que un total de 278 nens, gairebé un 30% més que en la passada edició, han completat un circuit de fites urbanes d'interès històric i cultural interpretant un mapa.

La Plaça d'Octavià ha estat el punt de sortida d'un recorregut que variava segons la categoria. El circuit passava pel Monestir i els seus voltants. Agustí Castillo, responsable d'activitats puntuals de l'OMET, valora així la prova.

AGUSTÍ CASTILLO

Hi ha molta gent que ja porta molts anys fent-la, i molts d'ells van pràctiment sols. No hi ha complicacions importants. Si mires la gent que acaba la prova correctament, és la majoría. Tenen experiència i les explicacions per part del tècnics son prou bones.



Els guanyadors disputaran la final nacional els propers 26 i 27 d'abril a Canet de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.