Sant Cugat podria acollir la seu de la federació catalana de rugby


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Amador, presideix el seu primer Consell Municipal de l'Esport. La sessió més plàcida dels últims anys serveix per presentar com a novetats dos nous programes relacionats amb la salut i la informàtica. A més, de constatar la possibilitat que la federació catalana de rugby s'instal·li a Sant Cugat.

Aquest últim punt està relacionat amb la construcció del camp de rugby. Amador afirma que a banda de la subvenció atorgada per la Generalitat, hi hauria la possibilitat que la federació catalana de rugby instal·lés la seva seu a Sant Cugat sempre i quan hi hagués unes contrapartides. El regidor assegura que després de les últimes converses és la federació qui s'ha de pronunciar.

Xavier Amador

Esperem acollir la seu de la Federació Catalana de Rugbi, però amb una sèrie de contrapartides


L'aportació del govern català (un milió sis-cents mil euros) per al camp de rugby i les pistes d'atletisme és molt justa i l'Ajuntament no descarta un tecer participant, en aquest cas la federació catalana de rugby.

El Consell va servir per informar de diversos temes d'actualitat com els concursos per a la gestió de les piscines d'estiu i de la ZEM Jaume Tubau, o el programa d'esports per a discapacitats. Entre les principals novetats, dues. La primera, relacionada amb la salut, és la campanya que l'Ajuntament posarà pròximament en funcionament amb el lema "A l'esport, jo tallo amb el fum". La segona, té a veure amb un nou programa informàtic per a la gestió de les competicions que els clubs podran fer servir per autogestionar possibles canvis.

A les peticions de convocar amb més freqüència el Consell, el regidor d'Esports, Xavier Amador ha respost que mantindrà les dues convocatòries establertes. Però ha afegit que estudiarà la possibilitat de convocar un Consell extraordinari un cop s'hagin aprovat els pressupostos del 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.