L'OMET obre el nou curs


  • Comparteix:

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) torna a obrir les seves portes per tal d'iniciar el nou curs. Les activitats físiques per adults i per a la gent gran començaran el 15 de setembre, mentre que a l'octubre serà el torn de l'esport escolar.

L'empresa Teampartners, encarregada de la gestió de l'OMET desenvolupa 3 grans programes d'activitat física adreçada a tothom a partir dels 2 anys. Un programa és el d'esport escolar per a joves de 2 a 16 anys, un altre esport per adults, a partir dels 16 anys i per últim el programa d'esport per a gent gran a partir dels 60 anys.

Per al nou curs, els antics usuaris tant del programa d'adults com el de la gent gran renoven automàticament, i a partir de dilluns 8 de setembre s'obre la matrícula per als nous alumnes. L'inici del curs és el 15 de setembre per als adults i la gent gran. El programa d'esport escolar es posarà en marxa a partir de l'octubre, les matriculacions però s'obren dimecres dia 3 de setembre per alumnes del curs anterior i a partir del 15 per a les noves matriculacions.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a l'OMET, passatge Baró de Coubertin, 5 a la Zona Esportiva de la Rambla del Celler o bé al telèfon 935657099.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.