Comença la campanya 'A l'esport, jo tallo amb el fum'


  • Comparteix:

Can Magí també tallarà amb el fum

Can Magí també tallarà amb el fum

'A l'esport, jo tallo amb el fum' aquesta és la campanya que des d'avui posa en marxa l'Ajuntament per tal que els fumadors abandonin aquest hàbit, especialment en l'àmbit de l'esport. La primera fase de retolació i sensivilització ha començat a Can Magí, la ZEM Jaume Tubau i Can LLobet a la Floresta.

Dins del marc de la campanya 'Sant Cugat una ciutat saludable', l'Ajuntament posa en marxa una altra adreçada al món esportiu. 'A l'esport, jo tallo amb el fum' la campanya es durà a terme tant a les instal·lacions esportives tancades com les obertes. L'objectiu és que els adults que practiquen l'esport transmetin un model saludable als infants i joves de Sant Cugat.

Aquest treball, que es fa conjuntament des de la tinença d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania i la regiduria d'Esports, es va presentar abans de l'estiu, però es a partir d'ara que comença el seu desenvolupament. El desplegament de la campanya es farà en diferents fases, però com assegura la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, el propòsit és que duri sempre.


Carmela Fortuny

La campanya ha de durar molt de temps i hem de ser capaços de mantenir-la.


Després de la retolació hi haurà una activitat de sensibilització dirigida a directius, entrenadors i monitors dels clubs.
L'Ajuntament preveu que la campanya hauria d'estra totalment desplegada a finals de novembre. A més, hi ha prevista fer una exposició a Sant Cugat sota el títol 'Un municipi sense fum', que es podria visitar abans de Nadal.

La campanya compte amb el patrocini de Boehringer Ingelheim i el suport de l'Institut Català d'Oncologia i de la Societat Catalana de Pneumologia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.