Formant a 30 monitors més


  • Comparteix:

L'OMET forma a 30 tècnics d'esport

L'OMET forma a 30 tècnics d'esport

Un total de 30 persones participen en el curs d'iniciació tècnic d'esports en modalitat de joc i d'esport en edat escolar organitzat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El curs es va iniciar el 22 de desembre i acaba aquest dimecres 31 de desembre.

La ZEM de la Rambla del Celler i el CEIP Joan Maragall han estat les instal·lacions que han acollit aquest curs intensiu de Nadal per tal de formar més tècnics.

La necessitat de formar personal i crear així una borsa de treball per cobrir l'obertura de nous grups ha estat el motiu d'aquesta iniciativa. Escoltem el responsable del programa en Edat Escolar, Jordi Montcusí.


Jordi Montcusí

L'objectiu és crear una borsa de monitors per cobrir l'obertura de nous grups.



El curs està separat en dues parts. Un total de 15 hores està dedicat al bloc comú, on s'imparteix la part més teòrica, com els primers auxilis, conceptes d'esport i gènere, entre altres.

Les 35 hores restants són teòrico pràctiques. D'entrada hi ha una sessió teòrica a l'aula i després s'aplica la pràctica. D'aquesta manera, els futurs tècnics d'esport poden viure ells mateixos el que més endavant ensenyaran.

Avui dimecres finalitza el curs amb un bon èxit de participació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.