Suspés per precaució


  • Comparteix:

La segona jornada d'iniciació esportiva se suspèn per precaució. L'activiat s'havia de realitzar al CEIP La Floresta aquest dissabte, però les ventades del cap de setmana passat i els riscs de pluja han fet que l'organització prengués la decisió de buscar una altra data.

L'activitat adreçada els nens i nenes de P5 i Primer de primària, consistia en els esports individuals i d'equip. Pels danys ocasionats amb les fortes ventades i els riscs de pluges d'aquest cap de setmana, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) ha decidit suspendre l'activitat.

Aquesta és la segona jornada que l'OMET es veu obligada a suspendre degut a les inclemències meteorològiques. El coordinador del programa en edat escolar, Jordi Moncusí demana disculpes.


Jordi Moncusí

Darrere de cada jornada hi ha un gran esforç per part de tothom. Demanem disculpes a tothom.


Els 80 nens i nenes que estaven inscrits a l'activitat d'aquest dissabte hauran d'esperar a que l'OMET fixi una altra data per la celebració d'aquesta segona jornada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.