Gran èxit


  • Comparteix:

Imatges del campionat de l'any passat

Imatges del campionat de l'any passat

225 nens i nenes participen aquest diumenge a la final comarcal del campionat escolar de natació, que es disputa a la ZEM de la Rambla del Celler. Els primers classificats accediran a la final territorial que se celebrarà a l'Hospitalet de Llobregat la propera primavera.

104 nens i nenes són els que van participar l'any passat en el campionat escolar de natació. Enguany, la xifra d'inscrits supera la participació.
El responsable del campionat, Jesús Valverde, explica la clau de l'èxit.


Jesús Valverde

Estem molt contents. Hem fet una gran difusió, les escoles s'han engrescat i és només un cop a l'any.


Les quatre categories disputaran tres estils: braça, crol i esquena. Els prebenjamins i benjamins nedaran un total de 25 metres, els alevins 50 i els infantils 100. Els primers classificats de cada categoria i estil accediran a la final territorial que se celebrarà durant els mesos d'abril o maig a l'Hospitalet de Llobregat.

El campionat es disputarà aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda (16:00) a la piscina de l'Eurofitness de la ZEM de la Rambla del Celler.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.