Per Pasqua, esport


  • Comparteix:

Dilluns dia 16 s'obre el període d'inscripció per a la setena edició de les Escoles Esportives de Pasqua, organitzades per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Les estades es faran del 6 al 9 d'abril i pretenen aproximar l'esport i la psicomotricitat als nens de P3 a 6è.

Esports usuals i alternatius, jocs tàctics, psicomotricitat i natació entre d'altres, són les principals activitats que l'Ajuntament, a través de l'OMET, organitza per les vacances de Setmana Santa.
Com a les estades de nadal, l'organització ha decidit ampliar la franja d'edat des dels nens de P3 fins els de 6è de primària.
El regidor d'Esports, Xavier Amador, remarca la importància que té que els més menuts practiquin esport.

Xavier Amador

Remarquem la importància que practiquin esport, en aquesta franja d'edat.


Les estades, que han estat entre el 90 i el 100% d'ocupació durant els 4 últims anys, donen cabuda a un total de 150 nens i nenes. Davant la crisi econòmica que està afectant a tots els sectors, el coordinador de l'OMET, Xavier Requeno, espera no notar la devallada de participants.

Xavier Requeno

Hi ha bastanta gent que ve a informar-se, a més, la relació qualitat-preu és molt equilibrada.


Com es va posar en pràctica l'estiu passat, l'OMET reserva diverses places per a nens i nenes amb discapacitat perquè ells també puguin gaudir i integrar-se al món de l'esport.

Les estades es faran en un únic torn del 6 al 9 d'abril. Els participants poden triar entre l'opció matí (de 9:00 a 13:30h), l' opció matí més dinar (de 9:00 a 15:00h) i l'opció tot el dia (de 9:00 a 17:00h).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.