Gaudeixen del futbol sala


  • Comparteix:

Prop de 80 nens i nenes de 2n de primària disputen la Jornada de Multiesport de futbol sala organitzada per l'OMET. La conducció de la pilota, el xut, la passada i les regles bàsiques del joc són alguns dels aspectes que s'han treballat.

Com en cadascuna de les anteriors jornades de multiesport escolar, la resposta dels nens i pares a la convocatòria ha estat molt bona. El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ha acollit aquesta trobada.Les nou escoles de Sant Cugat, que han participat en aquesta jornada dedicada al futbol sala, han aportat un total d'uns 80 nens i nenes. Els infants han posat en pràctica les habilitats que durant dos mesos han après amb el seus monitors a les escoles.

El programa ha inclòs més activitats lúdiques per fer més divertida la jornada pels nens. Agustí Castillo, coordinador d'activitats puntuals de l'OMET.

Agustí Castillo

Han començat amb jocs per no enfocar-ho tot només des d'un vessant esportiu, sinó també pensant en el lleure.


La propera Jornada de Multiesport Escolar serà el dissabte 9 de maig i estarà dedicada a l'atletisme. El lloc on se celebrarà encara està per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.