Tot preparat per rebre el Tour


  • Comparteix:

El Tour de França a Sant Cugat el 10 de juliol

El Tour de França a Sant Cugat el 10 de juliol

Sant Cugat quedarà totalment paralitzada el divendres 10 de juliol pel pas del Tour de França per la nostra ciutat. Des de les nou del matí i fins les dotze del migdia, alguns dels carrers més cèntrics quedaran tallats al trànsit. L'Ajuntament ja té preparat el dispositiu perquè la cursa es desenvolupi sense cap incident.

El pas del Tour de França per Sant Cugat obligarà a tallar la carretera de la Rabassada, l'avinguda de Gràcia, avinguda Francesc Moragas, avinguda Rius i Taulet i carretera de Rubí. La restricció serà des de les nou del matí fins les dotze del migdia. El pas del Tour de França per la nostra ciutat tindrà dues fases. La primera serà amb el pas de la caravana publicitària formada per uns 2500 vehicles i unes 4.000 persones. L'hora prevista de pas serà a tres quarts de deu del matí i trigaran tres quarts d'hora en creuar Sant Cugat. Pel que fa als ciclistes arribaran a la nostra ciutat cap a dos quarts de dotze del migdia i el temps aproximat de pas serà de set o vuit minuts.

Lluís Recoder valora la possibilitat d'organitzar algun acte previ a la cursa.

Lluís Recoder

Esperem que la gent gaudeixi del pas del Tour per la nostra ciutat.









Les restriccions de trànsit també afectaran des de les vuit del matí i fins la una del migdia a la línia 1, 2, 3 i 8 d'autobusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.