Xavier Amador:'El creixement dels clubs s'ha de fer de manera sostenible'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que el creixement dels clubs ha de ser sostenible. Amador vol realitzar un projecte, consensuat amb les entitats, per veure l'evolució dels clubs i també el de les instal·lacions.

Si l'altre dia la Coordinadora d'Entitats Esportives afirmava que no es pot tallar el creixement de les entitats, el regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha expressat en la mateixa línia, però amb matisos. Amador creu que s'ha d'apostar per un model sostenible de creixement.

Xavier Amador

El criexement dels clubs ha de ser sostenible.








Amador creu que s'ha de fer un pla de futur de l'esport santcugatenc.

Xavier Amador

Treballarem amb la Coordinadora per veure el creixement dels clubs a llarg termini.








La Coordinadora d'Entitats Esportives i la regidoria d'Esports treballaran de manera conjunta per poder conèixer el creixement dels clubs a curt, mig i llarg termini.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hi ha que sapiguer gestionar i re negociar tal con diuen el convenis amb les entitats i no acusar a les entitats en època de crisis de in sostenibilitat. Els preocupa la sostenibilitat, baixin el numero d'activitats que fan competència als clubs i les concessions a empreses. L’estalvi pot ser de uns quants milions!! Una persona que no lluita per l'esport no pot estar de representant de una ciutat en un acte como el Tour de France.

CKSC. Enviat el 1/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.