Alfredo Bergua (PP): 'Volem un canvi a la política esportiva de l'Ajuntament'


  • Comparteix:

Berta Rodríguez i Alfredo Bergua

Berta Rodríguez i Alfredo Bergua

El PP acusa el regidor d'Esports, Xavier Amador, i el director d'aquest àmbit, Xavier Codina, de dur a terme una política esportiva basada en 'la provocació' i 'el menyspreu' cap a la feina dels clubs de la ciutat. Els populars exigeix a Amador un canvi en la política de l'esport local i demana a l'alcalde que es pronunciï sobre aquest tema.

El PP crítica l'actual política esportiva perquè, segons els populars, vol limitar el creixement dels clubs esportius, reduir les sessions d'entrenaments a instal·lacions municipals i limitar el suport als primers equips dels clubs en benefici dels conjunts de base. Per això, el responsable de política esportiva del PP, Alfredo Bergua, vol que Xavier Amador canviï la seva política esportiva i que no es deixi guiar per terceres persones.

Alfredo Bergua

Amador no creu en la política esportiva i assegura que es deixa guiar per terceres persones.








Bergua ha reclamat una convocatòria extraordinària del Consell Esportiu Municipal amb assistència de l'alcalde. Bergua espera que Lluís Recoder es pronunciï sobre aquest tema.

Alfredo Bergua

L'alcalde s'ha de pronunciar sobre aquest tema de forma immediata.









Bergua també reclama que es presenti de manera immediata un Pla d'Equipaments Esportius per als propers anys que tingui en compte el creixement de la ciutat. El PP també ha anunciat que presentarà una moció perquè el Club Karate Sant Cugat pugui trobar una instal·lació adient per entrenar-se després de l'anunci del tancament de la Sala Blava del PAV-3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt acertat, coincideixo en que hi han terceres persones darrere de les decisions presses darrerament. Gràcies per part de la Junta del CKSC pel recolzament. Però lo cert és que no sabem res de res de les intencions de l'Ajuntament. No sabem si la intenció és la de precintar la Sala, o només la de treure a les dos entitats esportives, com si fos una represalia per les reivindicacions formulades pels seus esportistes. I tampoc sabem quina és la proposta de reubicació.

Salvador Álvarez. Enviat el 1/jul/09


Bergua, quanta raó tens. Has estat el millor regidor d'esports de Sant Cugat. Les entitats esportives et trobem a faltar. Amador, a veure si aprens alguna cosa d'ell i deixes de ser tant xulesc!!!

Bego. Enviat el 2/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.