Xavier Amador: 'Mai hem dit que volguéssim tancar la Sala Blava'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, afirma que mai s'han plantejat tancar la Sala Blava del Pav-3 de la Rambla del Celler i que estan buscant la millor ubicació possible per instal·lar el Club Karate Sant Cugat. Amador creu que un IES o un CEIP podrien ser els possibles destins del club santcugatenc.

Xavier Amador ha volgut deixar ben clar que la Sala Blava no es tancarà perquè, a banda d'acollir el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat, també té altres usuaris com el judo escolar o entrenaments de la Policia Local.

Xavier Amador

Mai he dit que la Sala Blava es tancaria. Aquesta instal·lació té molts usuaris.









Amador admet que les entitats han de fer esport en instal·lacions adients a la seva pràctica.

Xavier Amador

No permetrem que els clubs practiquin esport sense uns mínims de qualitat.



Amador creu que un IES o un CEIP podrien ser els possibles destins del club santcugatenc.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyor Amador te que llegir una mica mes cugat.cat, el director tècnic del CKSC recomana i creu que la sala blava es la mes adient per les arts marcials, som els usuaris els que han fet un escrit al regidor demanant un aparell nou de ventilació no els tecnics esportius. No pot vostè programar activitats del OMET en els horaris que treballem les entitats ja que encara no a parlat amb elles, ni pot dir on aniran si elles no li donen el vist i plau, li recordo que tenim signat un conveni que hi ha que respectar si es una persona amb un minin de ètica i moralitat.

Salvador Álvarez. Enviat el 10/jul/09


Si el tal amador vol fotra fora els nois del karate i la resta de la sala blava , segur que a darrera existeix amiguisme. està demostrant la mateixa inoperància politica que quant portaba serveis urbans. Pero donat que aquesta persona no es de Sant Cugat. ni l' esport ni als ciutadans no le importent res.

l' altre veritat. Enviat el 10/jul/09


el seyor amador deconeix la història de les arts marcial a sant cugat, li recomano que abans de fer politica de destrucció esportiva s' informi be

ètica. Enviat el 10/jul/09


En una escola o un IES tindrem tatami fix, miralls, proteccions i ventilació??

Lourdes LLorente. Enviat el 10/jul/09


Si la tanca per als clubs de arts marcials!!!!

CKSC. Enviat el 10/jul/09


Si tanta gente hace deporte y usa la Sala Blava, tendrán razón los del karate y los otros... habrá que arreglarla ¿ no? Ademas si llevan tanto tiempo diciendo lo del aire no es un problema de que no haya dinero ahora, porque con un gasto de 3,6 millones de euros, bien se podía arreglar ese tema, y dejar los colegios y institutos para otros clubs que también necesitan instalaciones.

St.Q. Enviat el 10/jul/09


Això que diu no s'ho creu ningú. No ens tracti com si fósim idiotes si us plau! La Sala Blava està en millors condicions que fa 4, 3, 2 anys, i que l'any passat quan va ficar al del jiujitsu, així que no digui que ara els hi busca una ubicació nova perque la Sala no reuneix les condicions minimes per garantir una bona pràctica esportiva y nosequé dels resultats, que aquests clubs cada any van millor. O s'ha fet molt malament fins ara, deixant que treballin en aquestes condicions, o s'està fent molt malament ara mateix, fent fora de la Sala Blava als esportistes que el que fan només és manifestar una necessitat de millora de la instal.lació, que vosté mateix està reconeixent com certa. O les dues coses: ni cas fins ara i represalia si es queixen. Si com diu està programat que continuii fent-se esport a aquesta instal.lació (omet, judo, entrenaments de la policia local), acabi d'arreglar ja la Sala que tanta gent fa servir (i que ningú més sap on és) i deixi a aquests dos Clubs treballant on són, si no volen marxar. I de pas, aprofiti els CEIPs i el IEs pels Clubs que li estant demanant més lloc on entrenar! Per cert, quants diners costa lo de la ventilació de la Sala? S'ha dit? (ja sé que no, és una pregunta retòrica)

un karateka indignat. Enviat el 10/jul/09


aunque soy de l`hospitalet, a mi oidos han llegado noticias del cksc, lo cual no esta mal, si un club da fama a una ciudad como sant cugat, sant cugat tendria que dar fama a su club y pienso que lo que se esta haciendo, hace tanto daño al club, como a sant cugat. Sr, Xavier Amador, piense que vive y dirige una ciudad, donde su apellido es el deporte, un saludo y espero que se solucione por ambas partes

juan jose gonzalea agueda. Enviat el 10/jul/09


Jo no se si aquesta actitut per part del senyor regidor es podria aproximar d'alguna manera al concepte de solucionar. Davant d'un problema o complicació acostuma a haver dues alternatives: arreglar-ho o deixar-ho com estava. Pero, en vista dels plantejaments incongluents i les alternatives proposades, m'inclino a pensar que les actuacions de l'autoritat esportiva en aquesta materia s'estan enfocant amb un rerafons destructiu que només conduirà a un empitjorament de la situació.

Ramon Farré. Enviat el 11/jul/09


Dimissió!!! Hi el Karate es queda granuja!!!

Amic del Karate. Enviat el 11/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.