Xavier Amador: 'Les instal·lacions esportives no estan col·lapsades'


  • Comparteix:

Xavier Amador en l'entrevista bimensual a Cugat.cat

Xavier Amador en l'entrevista bimensual a Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Amador, en entrevista a Cugat.cat, creu que s'ha de fer un bon aprofitament de les instal·lacions esportives. Amador creu que hi ha molts equipaments com escoles que es poden utilitzar per l'activitat esportiva.

La regidoria d'Esports, després de dos anys de mandat, va iniciar fa unes setmanes una ronda de reunions amb la Coordinadora d'Entitats Esportives per tal de planificar el model esportiu de Sant Cugat.

Amador proposa una limitació en les instal·lacions, però sense perdre per això la qualitat esportiva. Proposa una bona distribució dels horaris d'entrenament i treure el màxim de rendiment esportiu als espais.

Xavier Amador

El creixement és possible ja que les instal·lacions no estan colapsades, ja que hi ha més equipaments com per exemple les escoles.










Amador defensa que hi ha molts espais encara sense utilitzar, principalment escoles. El Mira-sol Baco i el Sant Cugat Esport ja han estat reubicats en col·legi Àgora i col·legi Europa, mentre no puguin utilitzar les seves pròpies instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.