La Sala Blava del PAV-3 continuarà sense aire condicionat


  • Comparteix:

La Sala Blava del PAV-3

La Sala Blava del PAV-3

Convergència i Unió no creu necessari instal·lar aire condicionat a la Sala Blava del PAV-3 com demana el Partit Popular en una moció presentada aquest dilluns al ple municipal. Tots els grups de l'oposició han votat a favor de la moció, però l'equip de govern l'ha desestimada.

El Partit Popular ha demanat, a través d'una moció en el ple d'aquest dilluns, la instal·lació d'aire condicionat a la Sala Blava del PAV-3. Els populars també han demanat la inclusió d'un partida del pressupost de 2010 destinada a l'acondicionament de la instal·lació. Aquesta moció ha tingut el suport de tots els grups de l'oposició, però l'equip de govern l'ha desestimat. Berta Rodríguez, presidenta del Partit Popular de Sant Cugat.

Berta Rodríguez

Les instal·lacions han d'estar en condicions òptimes per a la pràctica esportiva.








El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat durant el ple que no creuen necessària aquesta actuació i que ara mateix aquesta instal·lació és la millor opció per practicar arts marcials a la nostra ciutat.

Xavier Amador

La Sala Blava és la millor opció per a la pràctica de les arts marcials a la nostra ciutat.








El Club Karate Sant Cugat, el Club Jiu-jitsu Sant Cugat, la policia local i el judo escolar continuaran entrenant-se a la Sala Blava del PAV-3.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Un CLUB nou de la ciutat deixa a tot un equip de govern en evidencia. La veritat es que no se jo si Recoder esta limitat pobret per sortir de Sant Cugat. Visca Pujol!!

Kamikaze. Enviat el 21/jul/09


Invito al Sr. Regidor de Deportes a que vaya a hacer una sesión de entrenamiento cualquier tarde de verano a es sala azul que, según él \'es la mejor opción para la práctica de artes marciales\'

ciudadanocabreado. Enviat el 23/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.