Els cursos d'activitat física per adults i gent gran s'inicien dilluns


  • Comparteix:

La gent gran torna a fer esport aquest dilluns

La gent gran torna a fer esport aquest dilluns

Els cursos d'activitat física per a adults i gent gran que organitza l'Ajuntament a través de l'OMET comencen dilluns. 13 cursos per a adults i tres per a la gent gran són el programa esportiu d'aquesta nova temporada.

L'activitat esportiva torna a la nostra ciutat per a adults i gent gran aquest dilluns. Els adults tenen moltes opcions: la gimnàstica de manteniment, pilates i bàdminton entre d'altres. La gran novetat és el multiesport per a discapacitats psíquics. La gent gran té una oferta més reduïda amb la gimnàstica de manteniment, el tai-txi i ritmes llatins, que és la gran novetat d'aquesta temporada. Tots aquells que estiguin interessats en aquests cursos es poden inscriure a l'OMET, passatge Baró de Coubertin 5, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Els cursos finalitzaran el 18 de juny de 2010.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.