Xavier Amador analitza la nova temporada a Cugat.tv


  • Comparteix:

Amador ha comentat la nova temporada que comença.

Amador ha comentat la nova temporada que comença.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, afirma a Cugat tv que el camp de rugbi de la ciutat esportiva de la Guinardera serà de gespa artificial. Amador prioritza l'ús de l'equipament a l'organització de campionats federats. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha visitat els estudis de Cugat tv on ha repassat els grans temes de l'actualitat esportiva local. Pel que fa a equipaments, Amador ha deixat clar que a finals d'any s'obrirà el concurs per licitar les obres de les pistes d'atletisme de la ciutat esportiva de la Guinardera. També ha assegurat que el camp de rugbi serà de gespa artificial i no de gespa natural a causa d'una política de sostenibilitat econòmica.

Xavier Amador

Ens agradaria que fos el camp de gespa artificial perquè en treuríem més rendiment pels atletes i el manteniment seria menor.




Aquest fet farà que Sant Cugat no pugui organitzar campionats federats d'atletisme. Sobre les obres de la ZEM Jaume Tubau i de Mira-sol, els equipaments estaran a ple rendiment a principis d'octubre.

Xavier Amador

Estem pràcticament a dues setmanes d'inaugurar dues instal·lacions, perquè a partir d'octubre, Mira-sol i Jaume Tubau seran dues instal·lacions noves.





Una altra instal·lació que començarà el moviment de terres serà el Complex Esportiu de Mira-sol aquest setembre.
Amador ha remarcat que en aquesta nova temporada es farà un seguiment detallat de l'aprofitament de les instal·lacions esportives en el dia a dia.

Xavier Amador

Hem de treure el màxim de rendiment a les instal·lacions que tenim i per això s'han d'utilitzar les màximes hores possibles.




Properament hi haurà una reunió entre la regidoria d'Esports i la coordinadora per anar perfilant la política esportiva de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.