Amador a Turu: 'Els horaris no estan encallats'


Temes relacionats

Turu: 'Amador té encallats els horaris d'entrenament dels equips valldoreixencs' ( 6/oct/09)


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, nega que els horaris del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix estiguin 'encallats' tal com afirma la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu. Amador assegura que les paraules de Turu no estan 'basades en la realitat' i li recorda que el repartiment d'horaris es va tancar abans de l'estiu.

Amador diu estar en desacord amb les paraules de Turu. Segons el regidor, totes les reclamacions de canvis d'horaris s'han analitzat i s'han dut a terme tots aquells casos en què ha estat possible. En aquest sentit, Amador assegura que la seva àrea fa una 'bona feina' tot i que admet que és impossible donar cabuda a totes aquestes sol·licituds per la limitació d'instal·lacions.

El regidor d'Esports ha respost així a les acusacions de Turu en les quals el responsabilitzava d'haver 'encallat' els horaris. Ho ha dit a Cugat.cat.

Xavier Amador

Actualment no hi ha res 'encallat'. La temporada s'ha iniciat, el plantejament de les franges horàries de tots els equips de Sant Cugat es tanquen a final de la temporada passada, i a partir d'aquí tots els equips saben la ubicació i les hores.




Pel que fa a l'Handbol Valldoreix, un club que surt perjudicat per aquesta qüestió segons l'EMD, Amador ha recordat que aquesta entitat no té esport base, un dels criteris que segueix la seva àrea a l'hora de determinar els horaris.

Xavier Amador

Entenem les reclamacions però en aquest cas no les hem pogut atendre per limitació d'instal·lacions i franges horàries. Deixant de banda, que els equips de Valldoreix no tenen esport base, un dels criteris a seguir.








En paral·lel, el regidor d'Esports ha afirmat que un conveni, tal com proposava Turu per arribar a un acord, no té cap sentit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.