Xavier Amador: 'El Centre de Tecnificació està desvinculat de les pistes d'atletisme i del camp de rugbi'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, es mostra obert a l'arribada del Centre de Tecnificació de Rugbi a Sant Cugat, sempre que la Federació Catalana compleixi els requisits que proposa l'Ajuntament. Amador també ha deixat clar que la construcció de les pistes d'atletisme i del camp de rugbi de la Guinardera està desvinculada del centre.

Després d'escoltar les manifestacions fetes a Cugat tv per la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i el president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha volgut donar la seva opinió. En primer lloc, Amador creu que l'arribada del Centre de Tecnificació de Rugbi queda totalment desvinculada de la construcció de les pistes d'atletisme i del camp de rugbi que s'ha de construir a la Guinardera.

Xavier Amador

La construcció del camp de rugbi i de les pistes d'atletisme no depèn de l'arribada del Centre de Tecnificació a Sant Cugat.









Segons aquestes declaracions, Amador contradiu la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, quan afirmava que si hi havia Centre de Tecnificació, hi hauria camp de rugbi. Tot i aquest fet, Amador es mostra obert a l'arribada del Centre sempre que la Federació Catalana de Rugbi compleixi els requisits exigits per l'Ajuntament.

Xavier Amador

Nosaltres no hem tancat mai les portes a l'arribada del Centre de Tecnificació de Rugbi.



El projecte de la Guinardera, amb el camp de rugbi i les pistes d'atletisme, serà validat per part de la Generalitat i la setmana vinent arribarà a l'Ajuntament perquè es pugui obrir el concurs per licitar les obres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No és 'extranyar l'actitud del regidor. El seu esport preferit- Embolica, lia i triunfa. Caldrà que algú interpreti el conveni

Xandri. Enviat el 10/des/09


La regidoria està defensant els interesos de Sant Cugat, els seus habitants i entitats, per damunt dels de la Federació. Endavant i no cediu!

roma. Enviat el 10/des/09


Les dues coses podem ser viables, tant gestionar nosaltres instal•lació com que la federació faci activitat a Sant Cugat i porti moviment a la ciutat amb concentracions i partits. Pero sempre nosaltres abans que una Federació (entitat privada com tots el clubs de la ciutat) Coincideixo amb tu Roma. Ara be que diu el rugby sant cugat no ho se.

Salvador Álvarez. Enviat el 10/des/09


Amics: Salvador totalment d'acord Pq els interessos de la Federació no poden ser els nostres ? En qualsevol cas, la regidoria s'ha de pronunciar i esgotar el diàleg per a afavorir els interessos de la ciutat. Seguirem defensant l'esport i la ciutat

xandri. Enviat el 10/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.