El futbol sala tanca el curs Multiesport


  • Comparteix:

La pista del pavelló de Valldoreix acull l'última jornada del curs Multiesport

La pista del pavelló de Valldoreix acull l'última jornada del curs Multiesport

El futbol sala serà l'esport protagonista de l'última jornada del curs Multiesport que organitza l'OMET, en la que hi participen els alumnes de 2n de primària d'una dotzena d'escoles locals i que se celebra dissabte, entre les deu del matí i les dotze del migdia, al pavelló de Valldoreix. Amb aquesta sisena i última trobada es completa aquest curs que forma part del programa Esport en Edat Escolar i que ha apropat als participants les bases del bàsquet, l'atletisme, el voleibol, l'handbol, el rugbi i el futbol sala.

En aquesta última jornada del curs Multiesport els assistents gaudiran d'un matí al voltant del futbol sala. Jocs, habilitats tècniques i partits entre les diferents escoles protagonitzaran un matí de dissabte que conclou amb el curs Multiesport 2009/2010.

El responsable del programa Esport en Edat Escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, està content amb aquesta 3a edició del curs, tot i que apunta que esperava més participació.

Jordi Moncusí

La valoració és positiva. Però esperàvem més participació, estem al voltant del 60%.



Moncusí ha explicat a Cugat.cat que l'any que ve en comptes de sis esports el curs en tindrà cinc, per poder aprofundir més en els cinc escollits i dedicar-hi més sessions. L'esport damnificat serà l'atletisme.

Abans però, encara queda l'última jornada de dissabte al matí, en que el futbol sala serà el protagonista al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.