L'OMET inicia els cursos d'activitat física per adults i gent gran


  • Comparteix:

La gent gran ja es prepara per iniciar una nova temporada d'activitats físiques

La gent gran ja es prepara per iniciar una nova temporada d'activitats físiques

L'OMET inicia els cursos d'activitat física per adults i gent gran el 20 de setembre. Enguany, l'Ajuntament ofereix 12 cursos per adults i tres per gent gran. Pels primers s'organitzaran esports de competició i pràctiques gimnàstiques, mentre que pels segons hi haurà sessions de gimnàstica de manteniment, tai-txi i ritmes llatins.

Les inscripcions per la nova temporada de cursos d'activitat física ja estan obertes per antics usuaris, mentre que aquells que s'hi inscriguin per primer cop podran fer-ho a partir del 13 de setembre.

Les inscripcions s'han de fer a les oficines de l'OMET i l'horari és de dilluns a divendres de deu del matí a una del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

La categoria d'adults és pels majors de 16 anys, que podran participar en sessions de gimnàstica de manteniment, gimnàstica suau, running, ritmes llatins, bàdminton i altres esports usuals. La categoria de gent gran és a partir dels 65 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.