Ignasi Bassó: 'Cal revisar el protocol d'emergències en instal·lacions esportives'


  • Comparteix:

Nova reunió de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Nova reunió de la reunió de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que cal revisar el protocol d'emergències a les instal·lacions esportives per comprovar és eficient i adequat. Bassó ha destacat que aquest és un dels temes que han tractat a l'última reunió després de l'accident a la ZEM de Mira-sol.

La Coordinadora ha iniciat la temporada amb la primera reunió aquest dimarts amb un tema d'actualitat com és la seguretat a les instal·lacions. Després de l'accident del jugador del Mira-sol Baco Ricardo Martínez a la ZEM de Mira-sol, els clubs volen conèixer quin és el protocol que han de seguir en cas d'emergència.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que cal revisar els protocols existents per veure si són suficients.

Ignasi Bassó

Volem conèixer que s'ha de fer en cas d'emergència a una instal·lació esportiva.




Bassó vol reunir-se amb la regidoria d'Esports per saber més detalls sobre el protocol que cal seguir. Els altres temes destacats de la reunió van ser la possible ampliació dels clubs que formen part de la Coordinadora i participació de la plataforma en la Festa de la Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.