La vaga pot afectar les instal·lacions esportives gestionades per l'Ajuntament


  • Comparteix:

La ZEM Jaume Tubau, gestionada per Team Partners, obrirà amb total normalitat

La ZEM Jaume Tubau, gestionada per Team Partners, obrirà amb total normalitat

El regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró, afirma que no hi haurà serveis mínims i que l'obertura de la ZEM de Mira-sol, el pavelló de la Floresta i el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix dependrà dels treballadors que vulguin anar a treballar. La ZEM de la Rambla del Celler, gestionada per UBAE, i la ZEM de Jaume Tubau, Can Magí i la Guinardera, concessionades a Team Partners, obriran amb total normalitat les instal·lacions.

Jordi Puigneró assegura que les activitats esportives de caràcter extraescolar no tindran serveis mínims. Puigneró explica que l'obertura i el funcionament de les instal·lacions de la ZEM de Mira-sol, la Floresta i el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix dependrà dels treballadors que vulguin anar a la feina.

Jordi Puigneró

Hem decidit que a nivell esportiu no hi haurà serveis mínims.




Les instal·lacions municipals gestionades per empreses privades obriran amb total normalitat. La ZEM de la Rambla del Celler, gestionada per UBAE, garanteix l'obertura dels tres pavellons i del gimnàs. També obriran els espais esportius de La ZEM Jaume Tubau, Can Magí i la Guinardera, equipaments gestionats per Team Partners. El gerent de l'empresa, Xavier Requeno, assegura una jornada amb total normalitat.

Xavier Requeno

Les instal·lacions que nosaltres gestionem obriran amb total normalitat.



Les instal·lacions gestionades per l'Ajuntament no garanteixen, doncs, l'obertura de les instal·lacions de la ZEM de Mira-sol, el pavelló de la Floresta i el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.