Ja estan en marxa les obres de reparació del parquet del Pav 2


Temes relacionats

Caldrà canviar el parquet del PAV-2 (20/oct/10)

Xavier Amador: 'Estem esperant que s'eixugui el parquet, sinó actuarem amb un pla alternatiu' (14/oct/10)

El PHSC s'exilia provisionalment al CAR i a la ZEM Jaume Tubau (14/oct/10)

Parquet malmès al PAV-2 (14/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge de la zona malmesa del parquet del Pav 2

Imatge de la zona malmesa del parquet del Pav 2

Els treballs de reparació del parquet del Pav 2 de la rambla del Celler han començat aquest divendres a càrrec de l'empresa Via Instal. De moment, són prop de 150 metres quadrats els que caldrà substituir, tot i que fins que no s'aixequi la part malmesa del parquet no se sabrà amb exactitud la zona que s'haurà de canviar. Aprofitant les tasques d'arranjament de la instal·lació esportiva, que duraran prop de dues setmanes, també es duran a terme diversos treballs de millora i adequació del pavelló, unes tasques que comptaran amb un pressupost total de 62.000 euros.

Les pluges del 9 d'octubre van afectar considerablement el parquet del Pav 2 de la rambla del Celler. Després d'esperar que s'assequés sol, l'Ajuntament s'ha vist obligat a canviar la zona malmesa. De moment seran prop de 150 metres quadrats de parquet els que seran substituïts, i no tot el terra. El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica a Cugat.cat els motius pels quals només canviaran la zona malmesa.

Xavier Amador

No ho fem per temes econòmics o per cap altre motiu. Tot allò que nosaltres considerem que està malmès i que afecta l'activitat esportiva ho canviem.


Tot i això, l'empresa adjudicatària de l'obra, Via Instal, coneixerà l'exactitud dels danys un cop hagi aixecat aquests 150 metres quadrats previstos. A banda d'aquesta reparació, s'aprofitarà per fer més tasques de millora com, polir, envernissar i fixar la totalitat del parquet del pavelló. Totes les actuacions d'arranjament d'aquest equipament esportiu comptaran amb un pressupost de 62.000 euros.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha afegit que les alternatives ofertes als dos clubs afectats, el Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) i l'Escola de Patinatge, d'utilitzar altres instal·lacions com el CAR de Sant Cugat, la ZEM Jaume Tubau o les pistes de Sant Francesc, són molt bones.

Està previst que les obres de millora, que han començat aquest matí, finalitzen d'aquí a dues o tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.