Fan pont


  • Comparteix:

Quatre equips de la ciutat no juguen aquest cap de setmana

Quatre equips de la ciutat no juguen aquest cap de setmana

Els dos equips d'hoquei herba del Junior, l'Handbol Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat descansen aquest cap de setmana a causa de les convocatòries de les seleccions nacionals i estatals. Els santcugatencs Pol Gómez i Joan Losada estan a Bèlgica disputant l'Europeu sub-19 mentre que Gemma Mier, Andrea Feu, Guim Úrsul, Xavi Queralt i Edu Garriga disputen el Campionat de Seleccions Autonòmiques d'hoquei herba a Terrassa.

Les competicions esportives de la ciutat es ressentiran aquest cap de setmana degut als partits de les seleccions d'handbol, hoquei herba i rugbi. Diferents campionats a nivell estatal i nacional obliguen a suspendre la jornada per la falta de jugadors dels clubs.

A nivell santcugatenc, als jugadors de rugbi Joan Losada i Pol Gómez els queda l'últim partit de l'Europeu de Lieja en el qual lluitaran dissabte per la cinquena posició davant Portugal. En hoquei herba, Mier i Feu defensaran el títol de la selecció catalana femenina, mentre que Úrsul, Queralt i Garriga buscaran superar el subcampionat al torneig de Comunitats Autonòmiques amb la masculina.

La propera setmana els quatre equips que aquesta setmana descansen tornaran a la competició. El Junior femení jugarà davant el San Pablo Valdeluz, el masculí a la pista de l'Egara 1935, el Club Rugby Sant Cugat davant El Toro i l'Handbol Sant Cugat visitarà el Manyanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.