Xavier Amador: 'Les obres estan complint els terminis establerts'


Temes relacionats

El nou camp poliesportiu i les pistes d'atletisme de la Guinardera seran una realitat a l'abril ( 5/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del regidor

Imatge d'arxiu del regidor

Les obres de construcció de la pista d'atletisme i del camp poliesportiu de la Guinardera ja han començat i segueixen els terminis previstos. Encara no hi ha maquinària, però s'han iniciat els processos previs de planificació d'obra i perimetratge. El projecte té un cost d'1,8 milions d'euros.

Fa aproximadament 10 dies, tal com estava establert, van iniciar-se les obres de construcció de l'esperada pista d'atletisme i el camp poliesportiu de la Guinardera. Encara no hi ha maquinària sobre el terreny, però ja s'hi han fet algunes tasques prèvies necessàries, segons el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Precisament, Amador ha declarat que les obres van a bon ritme.

Xavier Amador

Abans d'entrar les màquines es planifica. Si la climatologia o qualsevol causa de força major no ho impedeix, els terminis són els correctes.



El projecte de la Ciutat Esportiva de la Guinardera inclou, a més de la pista, un nou camp poliesportiu de gespa artificial. S'espera que el projecte sigui una realitat al mes d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.