Xavier Amador: 'No tenim previst que els clubs de futbol utilitzin el nou camp poliesportiu de la Guinardera'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha avançat a Cugat.cat que l'ús del futur camp poliesportiu de la Guinardera no servirà per fer créixer els clubs de futbol. Amador considera que de moment el SantCu, la Penya Blaugrana i el Mira-sol Baco tenen cobertes les seves necessitats d'espai. El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que cal revisar l'ús que es vol fer d'aquesta nova instal·lació amb la regidoria d'Esports.

La regidoria d'Esports i la Coordinadora s'han reunit per tractar diferents temes de l'actualitat esportiva, com la construcció de les pistes d'atletisme i del nou camp poliesportiu de la Guinardera. L'ús d'aquest últim espai ha creat algunes diferències entre la plataforma i la regidoria d'Esports.

Amador ha avançat que no tenen previst que els clubs de futbol utilitzin de manera habitual aquesta instal·lació.

Xavier Amador

No tenim previst que els clubs de futbol utilitzin aquesta instal·lació de manera habitual.



Amador ha deixat ben clar que aquest equipament no servirà per fer créixer els clubs de futbol de la ciutat. L'ús estarà destinat a l'esport amateur i possibles eventualitats que tinguin les entitats.

Xavier Amador

Aquesta instal·lació no està destinada a fer créixer els clubs de futbol de la ciutat.


El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, demanarà una reunió amb la regidoria d'Esports per aclarir els usos d'aquest nou camp poliesportiu.

Ignasi Bassó

Ens hem de reunir amb l'Ajuntament i definir clarament quins són els usos. No volem un camp nou que sigui poc utilitzat.





Altres temes que es van tractar a la reunió entre Coordinadora i regidoria d'Esports són el futur circuit de cros i de ciclisme de la Guinardera, la climatització de la Sala Blava o el protocol d'emergències en instal·lacions esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.