L'esport, protagonista de la Setmana Blanca


  • Comparteix:

Centenars de nens i nenes han aprofitat la Setmana Blanca de l'escola per practicar l'esport que més els agrada. Les diverses entitats esportives santcugatenques han ofertat campus i estades esportives, igual que feien fins ara per Setmana Santa o a l'estiu. Cugat.cat ha volgut conèixer quines són les activitats que s'han dut a terme en els campus de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), de la Penya Blaugrana Sant Cugat i del Patí Hoquei Sant Cugat.

Entre els temps de crisi i que aquesta ha estat la primera vegada que les escoles han tancat per Setmana Blanca, la resposta santcugatenca davant les ofertes d'estades esportives per aquesta setmana, eren una incògnita. Tot i així, igual que per Setmana Santa o per l'estiu les activitats programades han estat tot un èxit, i pràcticament totes les entitats han omplert les places que oferien.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.