Amador: 'Hem fet que l'esport arribi a nens, adults i gent gran'


  • Comparteix:

Presentació del balanç de la regidoria d'Esports

Presentació del balanç de la regidoria d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha fet balanç del seu mandat destacant que Sant Cugat s'ha convertit en la ciutat que té l'índex de pràctica esportiva més alt de Catalunya. Amador relaciona aquesta xifra amb la millora i construcció de nous equipaments esportius, l'increment de subvencions esportives a clubs i l'augment de la participació en les activitats esportives per adults i gent gran de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET).

Xavier Amador ha explicat les actuacions durant aquests quatre anys com a regidor d'Esports. Amador ha destacat la millora que s'ha anat fet en les instal·lacions esportives, la construcció de les noves pistes d'atletisme o la implantació de la gespa artificial a la ZEM de Can Magí i de Mira-sol com a grans actuacions del seu mandat. Amador ha valorat molt positivament l'increment d'un 20% de les subvencions esportives a clubs durant aquest mandat, l'augment participatiu d'un 32% de les activitats per adults i la gent gran que organitza l'OMET i ser seu de grans esdeveniments esportius com la San Silvestre o el campionat del món d'estètica. Xavier Amador es mostra satisfet perquè s'ha aconseguit que l'esport arribi a tothom.

Xavier Amador

Hem aconseguit que l'esport arribi a tothom amb independència de la seva posició econòmica.



Amador també ha volgut destacar el paper integrador de l'esport convertint-se en un eix bàsic de la societat santcugatenca.

Xavier Amador

L'esport sempre és un referent per la ciutat i vital pels santcugatencs.



Xavier Amador desitja que l'esport municipal segueixi sent un referent a nivell català no només per ser una ciutat de gran pràctica esportiva sinó per fomentar valors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.