Bergua: 'S'han perdut quatre anys d'esport a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Bergua i Carreras durant el sopar

Bergua i Carreras durant el sopar

L'alcaldable del Partit Popular (PP), Jordi Carreras, i el responsable d'Esports de la formació, Alfredo Bergua, han acabat molt satisfets de la reunió que han mantingut aquest divendres a la nit amb la Coordinadora d'Entitas Esportives, amb qui han intercanviat idees i opinions sobre les necessitats de la ciutat a nivell esportiu. Bergua ha destacat la necessitat d'elaborar un mapa d'instal·lacions esportives municipal per tal de poder buscar les prioritats reals de la ciutat i ha apostat per recuperar el diàleg amb les entitats. A més, Bergua també ha aprofitat per desaprovar la feina feta pel regidor d'Esports, Xavier Amador.

Les principals propostes del Partit Popular a nivell esportiu passen per l'elaboració d'un mapa d'instal·lacions, per millorar les subvencions i el finançament dels clubs a través d'una fundació que involucri el teixit empresarial i per recuperar el diàleg perdut amb les entitats. L'exregidor i responsable d'Esports del PP a Sant Cugat, Alfredo Bergua, ha reconegut la necessitat d'un pavelló nou i d'una piscina, però no ha volgut fer cap promesa fins que no conegui els recursos disponibles. Bergua explica les seves principals línies de treball en cas d'arribar a la regidoria d'Esports.

Alfredo Bergua

Volem conèixer l'oferta disponible, treballar amb la Coordinadora, posar prioritats, conèixer els recursos i a partir d'aquí executar un pla a quatre anys.



Bergua ha criticat la labor feta per Xavier Amador al capdavant de la regidoria d'Esports en els últims anys.

Alfredo Bergua

S'han perdut quatre anys d'esport a Sant Cugat. S'ha improvitzat, s'ha abandonat les entitats i no hi ha hagut diàleg ni criteri per fer les inversions.





L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta primera presa de contacte amb la Coordinadora d'Entitats Esportives i ha promès fer una aposta clara per l'esport a Sant Cugat.

Jordi Carreras

S'ha de seguir desenvolupant l'esport a Sant Cugat. El que hi ha s'ha de mantenir i fer créixer.





Al sopar hi han assistit una desena de presidents de clubs membres de la Coordinadora d'Entitats Esportives, encapçalats per la seva presidenta, Lourdes Llorente. Els presents han destacat la necessitat de noves instal·lacions, de manteniment de les existents i de millora del diàleg amb l'Ajuntament. Llorente explica les seves impressions a l'acabar la reunió.

Lourdes Llorente

Em sembla molt interessant la manera d'afrontar les problemàtiques de l'esport que té l'Alfredo Bergua. També m'agrada que tingui en compte la Coordinadora.





Llorente ha avançat també que la Coordinadora vol organitzar un debat amb els diferents partits polítics de la ciutat per debatre en comú les necessitats de l'esport local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.