Jordi Moncusí: 'Hem de remar tots cap a la mateixa direcció'


  • Comparteix:

Partit de futbol sala escolar

Partit de futbol sala escolar

El Coordinador d'Esports Escolars de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), Jordi Moncusí, i l'àrbitre d'esports en edat escolar Gerard March coincideixen en remarcar la importància de remar tots cap a la mateixa direcció per tal que els petits esportistes es formin de la millor manera possible en els terrenys de joc. March ha destacat que cal que els pares i entrenadors ajudin a entendre la difícil tasca de l'àrbitre.

La tertúlia esportiva d'aquest dilluns ha analitzat la situació de l'esport en edat escolar, la importància que té que durant el període que els nens competeixen en el format escolar es tinguin en compte tots els aspectes que poden afectar en la formació de l'esportista.
L'àrbitre en edat escolar Gerard March creu necessari que tant els tècnics com els pares es posicionin a favor del col·legiat.

Gerard March

Remarcaria el fet que els tècnics donin suport als àrbitres. Quan el nen veu l'entrenador o el pare queixant-se el nen es desconcentra.



Seguint en aquesta línia dels aspectes que cal millorar, el Coordinador d'Esports Escolars de l'OMET, Jordi Moncusí, creu que cal que tothom vagi en la mateixa direcció.

Jordi Moncusí

Jo crec que es tracta de remar tots en la mateixa direcció. Si tenim clar que l'esport escolar és una iniciació en la competició, ho ha de ser per tots.





Tant March com Moncusí han coincidit en enmarcar a l'esport escolar santcugatenc dins un ambient bastant més positiu pels nens que en altres sectors de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.