Llorente: 'Esperem que el substitut d'Amador tingui més en compte a la Coordinadora'


  • Comparteix:

Llorente espera que amb el canvi de regidoria d'Esports la Coordinadora passi a ser un referent

Llorente espera que amb el canvi de regidoria d'Esports la Coordinadora passi a ser un referent

La presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, espera que el substitut de Xavier Amador al capdavant de la regidoria d'Esports tingui més en compte l'entitat com a referent de l'esport santcugatenc. Llorente també espera que canviï el funcionament del Consell Municipal ja que considera que no s'està treballant coordinadament.

Llorente s'ha mostrat decepcionada amb el paper del Consell Municipal de l'Esport, ja que no li agrada com està configurat i la seva manera de treballar. Creu que no s'està fent feina en equip i que això s'ha de canviar. A més, considera que en el ple s'ha d'informar dels projectes que s'estan duent a terme, fet que no succeeix. D'altra banda, Llorente vol aprofitar el canvi de regidor d'Esports perquè a partir d'ara es tingui en consideració a la Coordinadora d'Entitats Esportives a l'hora de prendre decisions sobre nous projectes que afectin l'esport local.

Lourdes Llorente

Ens agradaria que es tingués en compte a la Coordinadora com un referent de l'esport i que es consultés la nostra opinió a l'hora de nous projectes.





En una reunió celebrada aquest dimarts, la Coordinadora també va valorar la tasca duta a terme de l'anterior regidor d'Esports, Xavier Amador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.